Dethleffs-Logo Tilbage til dethleffs.dk

Jeres chance for den store jubilæumsgevinst!

Se her alle Dethleffs fans!

I 2021 fylder opfindelsen af campingen år for halvfemsindstyvende gang. Denne pionerpræstation fra Arist Dethleffs fejres gennem hele året med mange kampagner. Kronen på værket er udlodningen af jubilæumsgevinsten.

For en heldig betyder det i slutningen af året intet mindre end …

Utroligt? Men sandt!

100 % af købsprisen tilbage!

Jubilæumsgevinsten udloddes udelukkende blandt køberne af et nyt Dethleffs køretøj – så meget desto større er chancen for gevinst!

Enhver køber kan vinde 100 % af sin købspris tilbage, uanset hvilket køretøj der blev købt: fra kompakt til stort, fra funktionelt til luksuriøst.

Og med lidt held køber du dette år ikke kun dit drømmekøretøj, men vinder hele købsprisen tilbage.

100 % af købsprisen tilbage!

Deltagerbetingelser

Sådan får du chancen

1. Køb: Alle købere af en ny Dethleffs campingvogn eller autocamper i perioden mellem den 1. januar 2021 og den 31. december 2021 (datoen på købsaftalen er gældende) kan deltage.

2. Registrering: Den finder sted via en databeskyttet formular på hjemmesiden for 90-års jubilæet og udføres direkte af din forhandler.

For at gøre håndteringen så nem som mulig for dig udfører din forhandler gerne registreringen sammen med dig. Spørg gerne din forhandler om dette. Deltageren skal være identisk med personen i købsaftalen.

Har du stadig spørgsmål?
Din Dethleffs-forhandler hjælper dig gerne!
De komplette deltagerbetingelser finder du på:
www.dethleffs.de/conditions-of-participation